LFF taurė: Ištraukti LFF „Carlsberg“ taurės IV etapo burtai

Ištraukti LFF taurės, kuri šiemet vadinasi rėmėjo „Calsberg“ taurės pavadinimu, IV etapo burtai, nuo kurio rungtyniauti pradės ir Kuršėnų „Venta“.

Šiemet burtų keliu kuršėniškiams teko gerai pažįstamas varžovas – Trakų „Trakai“, kurie taipogi žaidžia LFF I-oje lygoje ir šiuo metu užima antrą vietą. FK „Venta“ su „Trakais“ šiame sezone jau buvo susitikę du kartus LFF I-osios lygos pirmenybėse, abu kartus pralaimėjo – svečiuose rezultatu 2:7, namuose 0:2, tad nors žiūrint į kitas taurės poras, kuršėniškiams teko ne itin parankus varžovas, tačiau jie turės rimtą motyvacinį užtaisą atsirevanšuoti už pralaimėjimus.

Priminsime, kad LFF taurės IV etapą Kuršėnai bandė peržengti keturis kartus. Pirmus tris kartus, kaip LFF-II lygos komanda, „Venta“ kovas pradėjo jau nuo pirmo etapo ir sėkmingai žygiavo iki pat IV, kur nepalankūs burtai suvedė su stipriomis komandomis, tačiau jiems buvo garbingai pasipriešinta.

2008 metais žaista prieš A lygos komandą Klaipėdos „Atlantą“ ir pralaimėta 1:3, 2009 m. į Daugėlių stadioną atvyko legendinė Lietuvos komanda Vilniaus „Žalgiris“, kuriam nusileista tik po pratęsimo 2:3, o rungtynes stebėjo net 1000 žiūrovų. 2010 m. neperžengtas LFF I-osios lygos lyderių „Nevėžio“ barjeras – 0:2, o pernai Kuršėnų „Venta“ dalyvavo taurėje jau kaip LFF I-osios lygos komanda, ir stipriai pralaimėjo Jonavos „Lietavai“ – 2:7.

Ketvirtojo etapo rungtynes visos ekipos turi sužaisti iki rugsėjo 30 dienos, tad rungtynių data ir vieta paaiškės netrukus, tuo tarpu jau penktajame taurės etape į kovą įsijungs ir likusios aštuonios aukščiausioje A lygoje rungtyniaujančios komandos.

2012/13 m. LFF „Carlsberg” taurės IV etapo poros:

Trakų „Trakai” (LFF I lyga) – Kuršėnų „Venta” (I)
Kauno „Spyris” (II, Pietų zona) – Vilniaus „Polonija” (I)
Vilniaus „Ave.Ko” (SFL , B2) – Kėdainių „Nevėžis” (I)
„Palanga” (I) – Marijampolės „Ipukis” (III lyga, MAFF)
Vilniaus „Granitas” (I) – Kauno „United” (III lyga, Kauno apskrities futbolo federacija)
Klaipėdos „Atlantas” („General Financing A lyga”) – „Kėdainiai” (I)
„Šilutė” (I) – Vilniaus „Prelegentai” (III, VRFS)

Kviečiame spėti straipsnio komentaruose rungtynių rezultatą! Tiksliausiai rezultatą atspėjęs dalyvis laimės kursenai.lt tušinuką!

LFF ir kursenai.lt inf.

0 thoughts on “LFF taurė: Ištraukti LFF „Carlsberg“ taurės IV etapo burtai

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>