zinios.lt: Šiaulių rajone verda aistros dėl gyvūnų globos

Vietos politikai, kurie pasistengė įsteigti tik beglobių naikinimo tarnybą kaltina gyventojus, kad šie nesiima iniciatyvos globoti gyvūnų.

Tuo tarpu aiškėja, kad iniciatyvų ir pinigų gyvūnų globai taip pat esama, tačiau savivaldybei žymiai arčiau širdies gyvūnus tiesiog sunaikinti.

Plačiau – TV3 vaizdo reportaže.

0 thoughts on “zinios.lt: Šiaulių rajone verda aistros dėl gyvūnų globos

  • kuršenietė says:

    Nesuprantu tokio valdininkų elgesio, kaip galima žeminti šį žmogų, kai jis priglausdavo gyvūnus ar net išgydydavo. Dauguma gyvūnų rado naujus šeimininkus ir namus. Patys valdininkai kalti, o ne šį žmogų kaltinti ir teršti jo vardą.

  • Centro narė says:

    Anksčiau pati lankydavau gamtininkų centrą. Vadovas niekada nepasakydavo ne nei gyvūnus atvežusiems, nei kaip būrelį norintiems lankyti, žmonėms ir vaikams. Valdžia turėtų pagaliau susiprasti, kad Kuršėnams ir Vytautui Uosiui reikia šio centro, nes mes norime auginti ir apsaugoti gyvūnėlius!!!

  • Nuostabus ir visus gyvūnus mylintis žmogus Vytautas.Kaip nuoširdžiai gamtininkų stotyje vaikučiams jis skiepydavo meilę gyvūnams.Gėda rajono valdžiai.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>