Kakė Makė svečiuose Šiaulių logopedinėje mokykloje (nuotraukos)

Kovo 6-oji – Europos logopedų diena. Šią dieną mini visos Europos logopedų profesinės asociacijos ir jų nariai. Tad, Šiaulių logopedinės mokyklos ikimokyklinio ugdymo skyriaus logopedės nepraleido šventės bei suorganizavo integruotą ugdymo savaitę pavadinimu „Mano žodžiai“.

Kovo 10 d. logopedės N. Udrienė ir S. Rugenė pakvietė vaikus į šventinį rytmetį „Mes iš pasakų“. Gausiai susirinkę, renginio metu vaikai susipažino su atvykusiais pasakų personažais: batuotu katinu ilgais juodais ūsais, ryškiai raudona boružėle, linksmąja Kake Make. Jos kostiumą užsivilko, vaikus linksmino ir pramankštino Šiaulių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Kuršėnų Vytauto  Vitkausko bibliotekos vedėja Karolina Jasiukevičiūtė. Visi kartu žaidė žaidimus, prisiminė skaitytas pasakas, linksmai klegėjo ir pokštavo. Taip pat renginyje dalyvavo ir lopšelio darželio „Klevelis“ „Linksmųjų peliukų“ grupės ugdytiniai ir jų auklėtoja A. Lileikienė.

Dėkojame savo kolegei Karolinai Jasiukevičiūtei, kad noriai sutiko sudalyvauti už bibliotekos ribų ir, persikūnijant į Kakės Makės personažą, linksminti vaikus sukeliant jiems juoką ir šypsenas.

Vilma Grudžinskienė
Kuršėnų Vytauto Vitkausko bibliotekos vaikų literatūros skyriaus vyresnioji bibliotekininkė

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>