„Jamp“ — jau penkeri!

2004m. lapkričio 6d. Kuršėnų miesto Kultūros centre įvyko koncertas, skirtas šokių kolektyvo „Jamp“ penkerių metų jubiliejui paminėti.

Šiame koncerte pasirodė kolektyvai iš Kuršėnų, Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Panevėžio. Taip pat buvo galima išvysti ir dainininkę Dove, kuri pasirodė kartu su grupės „Jamp“ šokėjomis. Koncerto metu šio kolektyvo narės buvo apdovanotos padėkos raštais. Koncertą vedė Saulės radijo laidų vedėjas DJ Aivaras.

Koncerte buvo gausu ne tik šokių grupių iš įvairių miestų, bet ir žiūrovų salėje. „Jamp“ kolektyvas džiaugėsi, kad juos žino, jais domisi. „Jamp“ kolektyvą penkerių metų gimtadienio proga sveikino ne tik kiti šokių kolektyvai, bet ir V.Kirkutis, Šiaulių rajono švietimo ir sporto skyrius ir kt.

Po koncerto grupės narės ir svečiai valgė tortą, skirtą jubiliejui. Taip pat vyko diskoteka, kurioje dalyvavo ne tik „Jamp“ šokėjos, bet ir atvykę sveikinti su penkerių metų jubiliejumi šokių kolektyvai iš minėtų miestų.

Šokėjų tėveliai šį koncertą įvertino labai gerai, jiems buvo smagu stebėti kaip puikiai šoka jų vaikai.

Raimonda ir Julija

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>