“Grafų baldai-Kristalas“ aktyviai ruošiasi naujiems iššūkiams

Kaip ir kasmet SK „Kristalo“ komanda „Grafų baldai-Kristalas“ dalyvaus Šiaulių krepšinio lygoje ir Regionų krepšinio lygoje. Pasirengimas sezonu prasidėjo jau vasaros pabaigoje, kai krepšininkai kiekvieną vakarą bėgiojo po Kuršėnų pušyną ir atlikinėjo fizinio pasirengimo užduotis. Vėliau treniruotės persikėlė į salę ir prasidėjo draugiškų rungtynių ciklas.

Jau komanda sužaidė trejas draugiškas rungtynes. Su Telšių „Tichės“ komanda, kuri žais stipriausiame RKL A divizione, kuršėniškiai žaidė namie ir išvykoje bei pasidalino po vieną pergalę, o žaidžiant su Akmenės komanda, kuri žais silpnesniame RKL B divizione, išvykoje buvo pasiekta pergalė. Komandos treneriai Egidijus Morkūnas ir Elijus Spulginas teigė, kad pirmųjų draugiškų rungtynių pagrindinis tikslas nėra pergalės, nes treneriai nori išbandyti komandos naujokus ir rasti kiekvienam krepšininkui tinkamą vietą komandoje, kurioje jis galėtų demonstruoti puikus rezultatus.

Regionų krepšinio lygos kovos prasidės spalio 19 dieną, o Šiaulių krepšinio lygos starto tiksli data paaiškės jau greitai. Laukite naujienų apie komandą ir kitas draugiškas rungtynes.

www.kristalas.net inf.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>