Pagerbti rajono sportininkai (nuotraukos)

Baigiantis metams, Šiaulių rajono savivaldybėje pagerbti geriausi Šiaulių rajono sportininkai ir jų treneriai. Šventėje dalyvavo ir sportininkus pasveikino Šiaulių rajono meras Algimantas Gaubas, mero pavaduotojas Antanas Bezaras, savivaldybės administracijos direktorius Kęstutis Lukšas ir jo pavaduotojas Gintautas Domarkas. Apie sportininkų startus, pasiektus rezultatus papasakojo ir su sportininkais supažindino Šiaulių rajono švietimo ir sporto skyriaus sporto poskyrio vedėjas Edmundas Vitkus.

Atminimo prizais ir Padėkos raštais buvo apdovanoti – Pasaulio svarščių kilnojimo čempionato jaunimo amžiaus grupės nugalėtoja Ernesta Bumbulytė, antrųjų vietų laimėtojos – Jolita Vitkauskaitė ir Jurgita Griciūtė bei Europos varžybų sidabro medalio laimėtoja Dovilė Griciutė. Merginų treneris Antanas Gricius.

Apdovanoti ir kiti sportininkai ir treneriai. ARDF Pasaulio sportinės radijo pelengacijos čempionate Šiaulių rajono atstovas elito grupėje Mindaugas Nakvosas ir Algimantas Dapkus veteranų grupėse iškovojo bronzos medalius. Treneris – Lietuvos radijo sporto federacijos viceprezidentas Egidijus Navickas.

Pagerbti ir futbolo sporto šakos atstovai. Tai buvęs Kuršėnų miesto futbolo klubo „Venta“ ilgametis treneris Virgerdas Kavolis ir šio klubo buvęs vadovas Rolandas Tamošaitis.

Atminimo dovana įteikta ir Sauliui Mickui – šalies ir tarptautinių veteranų stalo teniso varžybų nugalėtojui ir prizininkui.

Po apdovanojimų užsimezgė pokalbis apie sporto situaciją Šiaulių rajone, sportininkai ir treneriai pasidalijo mintimis apie treniruočių sąlygas, išvykas į varžybas, sportinių bazių būklę rajone.

 Baigiantis susitikimui, Šiaulių rajono meras Algimantas Gaubas palinkėjo gražių Naujųjų Metų švenčių ir sėkmingų startų 2013 metais.

Šiaulių rajono savivaldybės inf.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>