Kuršėnų šokėjai vyks į Ispaniją (nuotraukos)

Spalio 16-21 d. Ispanijoje 10 km nuo Valensijos nutolusiame Silla mieste vyko tarptautinio jaunimo projekto VIA URBANA pirmoji dalis – seminaras grupių vadovams, pasiruošimas tolimesniems etapams. VIA URBANA – jaunimo mobilumo, kūrybiškumo ir aktyvaus įsitraukimo į veiklas per gatvės menus  projektas, kurio organizatoriai Silla jaunimo centras LA NAU JOVE.

Pasirinktos šios gatvės menų sritys: šokis, hip-hopo muzika, grafiti ir skeitingas.  Projekte dalyvauja 6 šalys: Lietuva, Malta, Švedija, Ispanija, Turkija ir Jungtinė Karalystė.  Lietuvai projekte atstovauja VšĮ Creativitas.  Mes, dvi kuršėniškės  jaunimo šiuolaikinių šokių  mokytojos  Gintarė Pučinskienė ir Aneta Saliamonavičė su entuziazmu įsitraukėme į šį projektą. Tai puiki galimybė parodyti kitiems, ką mes darome, kaip dirbame su jaunimu, tuo pačiu pasimokyti ir iš kitų, susipažinti su įdomiais žmonėmis iš įvairių šalių, aplankyti nuostabų Ispanijos miestą Valensiją, prisiliesti prie ispaniškosios kultūros.  Per antrąją projekto dalį šalys partnerės bendradarbiaus ir  ruošis 2015 metų rudenį vyksiantiems jaunimo mainams.  Jų metu Silla mieste susirinkęs jaunimas dalinsis savo patirtimi, mokys naujų gatvės meno sričių vieni kitus ir bendromis jėgomis suorganizuos jaunimo festivalį BOMBO CLAP.

Taigi, mieli mūsų šokėjai, ruoškitės, kitąmet jūsų laukia įdomi ir  turininga išvyka į Ispaniją!  Gintarė ir Aneta

Projektą finansuoja Erasmus+

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>