Popietė Micaičiuose skirta Tarptautinei moters dienai

Kovo 6 dieną 15 valandą į Micaičių kultūros namus susirinko vien moterys. Čia vyko popietė skirta moterims „Pasirūpinkime savimi“. Ją surengė kultūros namų meno vadovė Rita Andruškevičienė, Micaičių  filialo direktorius Valdas Bauža ir vyresnioji bibliotekininkė Ona Ščipokienė.

Renginyje buvo išsakyti gražūs žodžiai ir posmai moterims. Dalyvės buvo pasveikintos su artėjančia Tarptautine moters diena. Kompanijos „Faberlic“ konsultantė išsamiai papasakojo apie jų platinamą kosmetiką, demonstravo kaip ja naudotis. Moterys galėjo pačios išbandyti kosmetikos priemonių mėginius. Konsultantė pristatė ir buitines priemones, kurios palengvina  namų tvarkymą.

Popietės dalyvės, besivaišindamos vaisiais, saldumynais prie kavos puodelio, aptarinėjo naujai pamatytus ar kitų jau išbandytus gaminius. Norisi skirti laiko ir sau, būti gražiomis ne vien šią popietę, bet ir visada, tik laiko sau dažniausiai pritrūksta, nes vis skubame, lekiame, sukamės kasdieniuose darbuose. Pavasaris… Tegul jis būna ne tik už lango, bet ir mūsų širdyse.

Ona Ščipokienė,
Micaičių filialo vyresnioji bibliotekininkė

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>