Organizuotas susitikimas „Atrask save savyje“ (nuotraukos)

Š.m. rugsėjo 10 d. Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizavo susitikimą su psichologe Virginija Servutiene, kuris įvyko Šiaulių rajono švietimo centre. Susitikimo metu dalyvavo jaukus būrelis moterų. Susitikimo metu buvo ieškoma atsakymo į klausimus – koks mano gyvenimo kelias, kur yra kiekvieno asmens laimės žiburys, iš kur atsiranda konfliktai ir kaip juos spręsti.

Šis susitikimas vyko Pasaulinę savižudybių prevencijos dieną, siekiant atkreipti dėmesį į suicido problemą mūsų visuomenėje. Tik tvirtas žmogus, gebantis atpažinti savo gyvenimo kelią, nebijantis atsisveikinti su praeitimi ir eiti į „pasimatymą su savimi“ – yra „razumna persona“ („išmintingas asmuo”). O psichologė Virginija Servutienė susitikimo metu ir siekė įžiebti viltį, savo klausytojas žavėjo kompetencija, neišsenkančia energija, nuoširdžiu kontaktu. Po susitikimo ji pažymėjo, jog įvairios emocijos kyla klausant jos paskaitų. Šis kartas neišimtis – susidomėjimą keitė ašaros, džiaugsmo juokas ir vis kylantys klausimai, į kuriuos psichologė padėjo rasti teisingą atsakymą.

Psichologė Virginija Servutienė – daugelio formalių ir neformalių programų, straipsnių autorė, lektorė, turinti dėstymo ir praktinio konsultavimo įgūdžių. Psichologės darbo tikslinės grupės: vaikai, pedagogai, atskirties grupių asmenys, žmonės, pasimetę gyvenimo labirintuose, komandos. Virginija konsultuoja individualiai, dėsto studentams, veda mokymus, dalyvauja metodinėje, projektinėje veikloje, mokosi „3-čiojo tūkstantmečio“ psichologijos, domisi gabiųjų mokinių ugdymu.

Informaciją parengė visuomenės sveikatos stiprinimo specialistė Lina Norkienė

ŠRSVSB

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>