Iš Vilniaus – 12 įvairiaspalvių medalių

Birželio 4 dieną Vilniuje vyko tarptautinis graikų – romėnų imtynių turnyras „Vilnius Open 2016“. Renginys įspūdingas tuom, kad viskas vyko po atviru dangumi. Du imtynių kilimai, rotušė ir jos aikštė, gausybė sportininkų privertė žavėtis ne vieną vilnietį ir šio miesto svečią. Oras lyg užsakytas – saulė, kuri ne vieną sportininką privertė labiau prakaituoti ir dažniau kvėpuoti. Turnyre dalyvavo sportininkai iš visos Lietuvos bei Latvijos, viso 188 dalyviai. Šventę papuošė atlikėjas iš Italijos, kuris atliko keletą dainų iš savo repertuaro.

Sportininkai iš Šiaulių rajono sudrebino Vilnių savo įspūdingomis kovomis. Gytis Kulevičius svorio kategorijoje iki 63 kg užėmęs pirmąją vietą nustebino ne vieną gražiais metimais, kuriuos užbaigė žiūrovų aplodismentai ir šūksniai. Lukas Vrubleskij svorio kategorijoje iki 66 kg po trijų kovų, parodęs begalinę ištvermę užėmė pirmą vietą. Eimantas Šarauskas svorio kategorijoje iki 62 kg po trijų sėkmingų kovų užėmė taip pat pirmąją vietą ir pasidabino aukso medaliu. Laipteliu žemiau užlipo ir antrąsias vietas užėmė Ugnius Spaičys svorio kategorija iki 59 kg, Redas Milašauskas svorio kategorija iki 100 kg, Dovydas Jucius svorio kategorija iki 69 kg. R. Milašauskas ir D. Jucius mokosi Šiaulių sporto gimnazijoje. Trečias vietas užėmė sportininkai: Benediktas Bortel iki 38 kg, Tomas Macijauskas iki 42 kg, Ainaras Bartkus iki 41 kg, Modestas Vrubleskij iki 35 kg. Į Šiaulių rajoną viso buvo parvežta 12 įvairiaspalvių medalių. Varžybos buvo vainikuotos aplankant garsiąją Gedimino pilį.

Iš Vilniaus - 12 įvairiaspalvių medalių

Gediminas Jonuškis

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>