Kasmetinis „Futboliukas“ Daugėlių lopšelyje-darželyje

Jau tradicija tapęs „Futboliukas“ prabėgo 8-ąjį kartą. Čia susirinko patys sportiškiausi ir vikriausi vaikai. Kaip ir visos šventės, taip ir ši nepraėjo be svečių. Sveikinimo žodį, susirinkusiems vaikams į futboliuko rungtynes, tarė Šiaulių rajono mero pavaduotojas Algis Mačiulis. Taip pat prie sveikinimo prisidėjo ir nuoširdžius palinkėjimus išsakė mūsų darželio direktorė Aiva Gendvilienė.

Šią ypatingą dieną šventėme kartu su Kake Make (auklėtoja Raimonda Jablonskienė) ir Netvarkos Nykštuku (auklėtoja Vaida Klimavičienė). Vaikams tai gerai žinomi ir ypatingi personažai, kurie vaikams priminė apie toleranciją, draugystę, gražius ir darnius tarpusavio santykius. Taip pat vaikus supažindino kuo galima užsiimti kieme su draugais. Šventę atidarė Daugėlių lopšelio-darželio priešmokyklinė grupė sušokusi „Gatvės šokį“ (vadovė Aneta Saliamonavičė). Kitą iš veiklų pristatė Daugėlių pagrindinės mokyklos mokinė Aistėja Beniušytė. Ji vaikams pademonstravo kaip gražiai moka važinėtis ir šokti su riedžiu. Toliau sekė Pavenčių daugiafunkcio centro mokinių Rimanto Puzaro ir Osvaldo Lapinsko pasirodymas su BMX dviračiais. Vaikai tai stebėjo su dideliu susidomėjimu ir nuostaba. O toliau vyko labai smagios ir įnirtingos rungtynės. Futboliuke dalyvavo Daugėlių lopšelio-darželio, „Eglutės“, „Nykštuko“, „BuratinoĻ ugdytiniai bei Daugėlių pagrindinės mokyklos 1 klasės mokiniai ir vaikai iš Pavenčių daugiafunkcio centro. Futbolo rungtynėms teisėjavo Daugėlių pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytojas Romualdas Juodis su dviem savo mokiniais.

Renginį lydėjo gera nuotaika, nes pralaimėjusiųjų nebuvo. Padėkos raštai komandai ir saldūs prizai atpirko visus nusivylimus ir pralaimėjimus. Žaidė ne tik vaikai, bet kaip jau ir tradicija tapo, kad savo jėgas išmėgina ir auklėtojos. Smagu vaikams buvo tai stebėti ir šūksniais palaikyti savo auklėtojas.

Geras startas, puikus šventės uždarymas ir lauksime sekančių susitikimų.

Straipsnio autorė Vaida Klimavičienė

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>