Kovo 11-osios minėjimas Micaičiuose (nuotraukos)

Kovo 10 d. Micaičių kultūros namuose vyko popietė „Lietuva – Tėvynė mūsų“, skirta 25-osioms Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo metinėms.

Micaičių seniūnaitijos seniūnaitė Genė Jocienė ir Micaičių filialo direktorius Valdas Baužas pasveikino susirinkusiuosius su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena. Vyresnioji bibliotekininkė Ona Ščipokienė papasakojo apie 1990 m. kovo 11-osios Aukščiausios Tarybos – Atkuriamojo Seimo aktą, skelbusį Lietuvos nepriklausomybės atkūrimą, apie kovo 11-osios dienos  akto signatarus. Bibliotekoje buvo surengta spaudinių paroda „Kelias į nepriklausomybę“. Micaičių kultūros namų dramos kolektyvo, vadovaujamo meno vadovės Ritos Andruškevičienės,  skaitovės pristatė literatūrinę – muzikinę kompoziciją „Dainuoju Lietuvą“. Šventės dalyviams buvo padovanotos trispalvės draugystės juostelės.

Ona Ščipokienė,
Micaičių filialo vyresnioji bibliotekininkė

0 thoughts on “Kovo 11-osios minėjimas Micaičiuose (nuotraukos)

  • Tai o kur žiūrovai, micaitiškiai…ar čia kultūros darbuotojai vienas kitam pasakojo ir sveikino, kad užsidėti pliusiuką savo darbe…:)

  • Renginys viešas, apie jį buvo skelbta spaudoje, skelbimuose, norintys galėjo dalyvauti. Su bibliotekoje surengta spaudinių paroda, skirta kovo 11-ai, galėsite susipažinti iki kovo 17-tos dienos. Visiems, apsilankiusiems bibliotekoje, norintiems plačiau sužinoti apie Atkuriamojo Seimo priimtą aktą, apie jį papasakosiu ir rekomenduosiu spaudinių. Mielai laukiame Jūsų bibliotekoje.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>