Edukacinis užsiėmimas „Knygos kvepiančios Kalėdom“ (nuotraukos)

Į Kuršėnų V.Vitkausko bibliotekos vaikų literatūros skyrių, prisirinkę gamtinės medžiagos, rinkosi VšĮ „ETERNA VITA“ Vaikų dienos centro vaikai su savo vadove Asta Bugiene ir centro darbuotoja Violeta Bernotaite. Čia jiems bibliotekos vedėja Joneta Filinskė parodė ir papasakojo kaip iš gamtinės medžiagos galima šventiškai pasipuošti patalpas. Vaikai noriai įsijungė į eglutės gamybą, vainiko puošybą. Taip pat kiekvienas pasigamino po žaislą, savo eglučių papuošimui namuose.

Svečiai bibliotekoje lankėsi pirmą kartą ir labai norėjo ją puošti: ant bibliotekos „dekoracijos medžio“ prikabino snaigių, o knygų lentyną, kurioje surengta literatūros paroda „Ateina svajonėm kaišytos Kalėdos“, papuošė vadovės Astos padaryta eglutė.

Vaikai ne tik puošė biblioteką, bet prieš Kalėdas padarė labai gerą darbelį. Bibliotekos skaitytojas Ruslanas pametė namų raktą, negalėdamas įeiti į namus ir galvodamas, kad jį pametė bibliotekoje, visą popietę bėgiojo į biblioteką vis nerasdamas savo daikto. Centro vaikai, susiruošę namo, atsisveikinę iki kito karto, išėję rado raktą gatvėje ir grąžino jį Ruslanui. Berniukas ir bibliotekininkės labai dėkingi vaikų centro vaikams.

Kuršėnų  V. Vitkausko vaikų  literatūros skyriaus
Vedėja  J. Spulginienė

0 thoughts on “Edukacinis užsiėmimas „Knygos kvepiančios Kalėdom“ (nuotraukos)

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>