Kuršėnų politechnikos mokykloje paminėta Lietuvos valstybės atkūrimo diena (nuotraukos)

Vasario 13 dieną, po trijų pamokų, VšĮ Kuršėnų politechnikos mokyklos bendruomenė rinkosi į mokyklos fojė paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo dienos. Ta proga surengta akcija: „Aš ir mano Lietuva“. Jos metu kiekvienas mokyklos bendruomenės narys galėjo priklijuoti savo nuotrauką ant didžiulio Lietuvos valstybės žemėlapio ir pasijusti savo šalies dalimi, savo Tėvynės patriotu.

Renginį pradėjusi mokyklos direktorė R. Rupšienė pasidalijo savo mintimis apie meilę ir pagarbą Tėvynei, pakvietė visus branginti ir mylėti savo šalį, saugoti laisvę ir džiaugtis ja.

Lietuvių kalbos mokytoja B. Indriejaitienė paklausė susirinkusiųjų, kas kiekvienam yra Tėvynė, ką ji mums reiškia. Mokiniai ir mokytojai mielai dalijosi mintimis apie tautiškumą, Tėvynės vaidmenį kiekvieno žmogaus gyvenime. Sulaukta gražių ir nuoširdžių pasisakymų, parodančių, kad mūsų bendruomenė yra vieninga, patriotiška ir pilietiška.

Lietuvių kalbos mokytoja paragino visus prisidėti prie LR prezidentės inicijuotos akcijos pinti draugystės trispalves ir dovanoti jas savo draugams, artimiesiems ir šitaip džiaugsmingai laukti kovo 11-osios – 25-ųjų Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo metinių.

Gėrėdamiesi savo atvaizdais Lietuvos žemėlapyje ir tardami gražius žodžius mylimai šaliai, visi jautėmės pakylėti, kad esame maža Lietuvos dalis.

Lietuvių kalbos mokytoja Brigita Indriejaitienė

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>