Organizuotos futbolo pirmenybės, skirtos Romo Kairio pagerbimui

Šių metų rugpjūčio mėnesį Kuršėnų miesto futbolo klubo „Venta“ vykdė sporto projektą „Visada prisimink“, kurio tikslas kiekvienais metais prisiminti ir pagerbti Kuršėnų miesto futbolui nusipelniusius žmones, kurie keičiantis kartoms buvo pamiršti. Šį kartą buvo organizuotos futbolo pirmenybės, skirtos Romo Kairio pagerbimui. Romas Kairys – garsus Kuršėnų miesto futbolininkas ir treneris 1975-1995 m., kurio dėka užaugo ne viena karta Kuršėnų futbolininkų, garsinusių Šiaulių rajoną visoje Lietuvoje. Futbolo 8×8 pirmenybėse dalyvavo 7 komandos iš Šiaulių bei Kuršėnų miestų. Penkis vakarus futbolo bendruomenė rinkosi į Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos stadioną, kuriame sužaista 21 varžybos, pelnyti 111 įvarčių. Pirmenybes laimėjo FK „Grandai“ komanda iš Šiaulių, antrąją vietą iškovojo FK „Fanai“ komanda taip pat iš Šiaulių, o bronzos medaliais pasidabino FK „Venta“ komanda.

Smagu, kad Kuršėnuose futbolas yra patrauklus ir įdomus vietos bendruomenei. Didelis jaunimo susidomėjimas, įsitraukimas į veiklas skatina dar daugiau organizuoti turnyrų bei renginių. Pirmenybes pavyko surengti panaudojus Šiaulių rajono savivaldybės nevyriausybinių organizacijų ir kitų juridinių bei fizinių asmenų finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšas ir įvykdžius sporto projektą „Visada prisimink“.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>