Į Kuršėnus sugrįžta tradicinė rudens šventė „Jomarkas“

Šeštadienį, rugsėjo 21 d., nuo 9.30 iki 14.30 val. į Kuršėnus, Lauryno Ivinskio aikštę, kviečia tradicinė rudens gėrybių šventė „Jomarkas‘2024“. Šiemet šventė itin gausi renginių, susitikimų, puikios nuotaikos ir pramogų.

Nuo 9.30 val. visų lauks naujojo derliaus, prekybos ir tautodailininkų mugė, spalvingos gėlių ir rudens gėrybių kompozicijos.

11.30 val. Kuršėnų centrą sudrebins jau tradiciniu tapęs baikerių paradas, 12 val. vyks sveikinimai, apdovanojimai ir nuotaikingas „Salduvos“ koncertas.

O nuo 12.30 val. rengiamas pokalbis-diskusija su sodininku, bitininku, agronomijos mokslų daktaru doc. Algirdu Amšiejumi, kurio galėsime pasiteirauti apie tai, kaip užauginti gerą derlių, ką ir kaip sodinti, kokių gėrybių turėti žiemai ir t.t.

13 val. visų akis prikaustys dangus – virš Kuršėnų vyks Baltijos šalių pilotų klubo lėktuvų pasirodymas, o nuo 13.30 val. – grupės „Čilinam“ koncertas.

Žinoma, kaip ir kasmet, bus organizuojamas dviračių žygis, o pėsčiųjų tilto parke vyks įvairūs pasirodymai.

Kviečiame į Kuršėnus paskanauti naujojo derliaus ir papramogauti!

Šiaulių rajono savivaldybės informacija

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>