Kuršėnų Vytauto Vitkausko bibliotekoje – ketureiliai apie ES teises (nuotraukos)

Kuršėnų Vytauto Vitkausko biblioteka pakvietė kuriančius bendruomenės narius linksmais posmais papasakoti apie ES teises. Darbas, laisvalaikis, politika, gamta, sveikata – aktualios temos žmonėms.

Bibliotekos skaitykloje susirinkusius žiūrovus linksmai nuteikė Antano Šimberevičiaus, Dalios Galvydienės, Eugenijos Kerienės, Irenos Mickienės parašyti ir perskaityti kūrinėliai. Tuo pačiu pasigėrėjo piešiniais „Mano teisės linksmai“, foto paroda“Europa iš arti.“ Pasidalinę savo kūrybos vargais ir džiaugsmais, linksmai papokštavę apie savo ir draugų teises ir  gyvenimo neteisybes, aptarę tolimesnius darbus su bibliotekos kolektyvu, nutarė ir toliau aktyviai rašyti įvairiomis pasiūlytomis temomis.

Eilių kūrėjai buvo apdovanoti bukletais apie keliones po ES šalis, apie savo, kaip Europos piliečių teises,  rašikliais su ES atributika, EKO atmintinėmis.

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>