Parodos „Mano lėlė“ pristatymas bibliotekoje (nuotraukos)

Tarptautinės šeimos dienos proga į Kuršėnų V. Vitkausko bibliotekos Vaikų literatūros skyrių sugužėjo didžiulis būrys svečių. S. Anglickio mokyklos 1-4 kl. ir priešmokyklinio ugdymo grupės moksleiviai padedami direktorės pavaduotojos pradiniam ugdymui Aušros Rudminienės pristatė kūrybinių darbelių parodą „Mano lėlė“. Šiuos darbelius vaikai kūrė kartu su tėveliais, tad jie taip pat skirti Tarptautinei šeimos dienai paminėti. Iki birželio 1-os dienos ši paroda puoš vaikų biblioteką.

Tą dieną džiaugėmės ne tik gražiais  darbeliais, bet žiūrėjome 2b klasės (mok. Birutė Juknienė) mokinių vaidinamą pasaką su lėlėmis „Pagrandukas“. Neprasčiau pasirodė ir 2a klasės (mok. Diana  Bernotienė) moksleiviai, inscenizuodami pasaką „Jaučio trobelė“.

Neprastesnių būta ir žiūrovų. Su biblioteka atėję susipažinti Kuršėnų  l/d „Nykštukas“  „Ežiukų“ ir „Riešutėlių“ grupės vaikučiai, lydimi auklėtojų Živilės Stonkutės, Virginijos Sutkienės, Daivos Andrikaitytės ir Ingos Spudienės ne tik labai įdėmiai stebėjo vyresniųjų pasirodymus, apžiūrėjo parodą, nuoširdžiai plojo, bet ir pritarė moksleivėms, dainuojant „Mano lėlytė“. Buvome tikrai didelė „šeima“: dabartiniai moksleiviai, o darželinukai – būsimieji moksleiviai ir, aišku, būsimieji bibliotekos skaitytojai.

Dar vieni bibliotekos draugai –l/d „Eglutė“ dailės būrelio (vad. meninio ugdymo mokytoja Vida Butkienė) vaikučiai šiuo metu biblioteką  puošia savo piešinėlių paroda „Sveika mano šeima“. Ji skirta 2014-iems – Vaikų  sveikatos metams.

Janina Spulginienė

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>