Kuršėnų Vytauto Vitkausko vaikų literatūros skyrius įsijungė į savaitės „Saugesnio interneto“ renginius

Vasario mėnesį vienuoliktąjį kartą daugelyje pasaulio šalių yra minima – „Saugesnio interneto diena“. Vasario 9 – 13 dienomis Kuršėnų Vytauto Vitkausko vaikų literatūros skyrius taip pat įsijungė į savaitės „Saugesnio interneto“ renginius. Bibliotekininkė skaitytojus supažindino su programa, kuria siekiama atkreipti dėmesį į žalingą ir nelegalią informaciją internete, kylančias grėsmes, kaip apsisaugoti nuo jų.

Vasario 12 dieną bibliotekoje vyko renginys „Teisė ir atsakomybė internete“. Popietėje dalyvavo 6a klasės mokiniai. Mokytoja, Janina Vainorienė, priminė kaip saugiai naršyti internete, naudotis elektronine bankininkyste, socialiniais puslapiais, saugiai bendrauti skype, neatidarinėti nežinomų failų, kaip išvengti elektroninių patyčių.

Skaitytojai galėjo pasitikrinti savo žinias ar yra saugūs internete, atsakydami į klausymus. Visi dalyvavę saugaus interneto savaitėje buvo pavaišinti saldumynais, dovanotos liniuotė su patarimais „Internete būk atsargus“.

Kuršėnų Vytauto Vitkausko vaikų literatūros skyrius taip pat įsijungė į savaitės „Saugesnio interneto“ renginius

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>