lrytas.lt: 10 vietovių Lietuvoje, kur galima apgyvendinti pabėgėlius

Kuršėnai iš paukščio skrydžio. DaugėliaiNuo Linksmakalnio iki Visagino, nuo Matuizų iki Naujosios Akmenės. Lietuvoje yra nemažai ištuštėjusių miestų ir miestelių, kuriuose būtų galima apgyvendinti pabėgėlius. Savivaldybėms jau duota užduotis siūlyti vietas, kuriose būtų galima įkurdinti atvykėlius. Lrytas.lt pateikia dešimt vietovių Lietuvoje, kur būtų įmanoma juos apgyvendinti arba jie jau šiandien yra ten laukiami.

6. Daugėliai (Kuršėnų miesto dalis)

Kuršėnams priklausantis rajonas kažkada garsėjo statybinių medžiagų kombinatu, šalia veikė ir Pavenčių cukraus fabrikas bei Jiesios keramikos gamyklos cechas. Po bankrotų liūties gyventojai liko be darbo, o daugiabučiai ištuštėjo. Kuršėnuose pakankama infrastruktūra apgyvendinti pabėgėlius.

Visas straipsnis >

0 thoughts on “lrytas.lt: 10 vietovių Lietuvoje, kur galima apgyvendinti pabėgėlius

  • Man idomu apie kokius istustejusius bendrabucius kalbama??? as tokiu nezinau. Ir ka keicia faktas, kad bankrutavo keli stambus objektai?? Nebent tai, jog pabegeliams nebus kur dirbti! Ka ir kur pabegeliai veiks ir glausis? Mano nuomone paistalai.. As nepritariu. Jokios logikos.

  • Tikrai netinkama vieta Kuršėnai. Manau, kad bus labai didelis psichologinis spaudimas ir netoliaravimas.

  • Kur yra ištuštėjusių daugiabučių? Tegul savivaldybė remontuoja ir įkurdina vienišas mamas su vaikais.
    Darbo čia net vietiniams nera, žmonės emigruoja, ka čia veiks pabėgeliai? Bursis į gaujas, vogs svaiginsis narkotikais ir šiukšlins kaip repirtaže apie Vokietijoje gyvenančių pabegelių rajoną.
    Net i pušyną bus baisu nueiti, kad nesutiktum gaujos.

  • Cirkininkai jus pirma savus zmonias zurekit neina gala su galu sudurt dar pabegelius galvoj prisiimt savo tautos nesizur zur i kitas .

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>