Kviečiame jaunas šeimas dalyvauti tarptautiniame susitikime „Jaunimas, šeima ir dalyvavimas – Europos ateities ramsčiai“

Susitikimas „Jaunimas, šeima ir dalyvavimas – Europos ateities ramsčiai“, kuris vyks gruodžio 3-10 dienomis Magdeburge, Vokietijoje, suburs apie 150 jaunų žmonių iš 12 skirtingų Europos šalių. Susitikimo tikslas – pasidalinti patirtimi ir diskutuoti apie šeimos ir jaunimo politiką skirtingose Europos Sąjungos šalyse bei pasikeisti vizijomis ir supratimais apie Europos šeimos ir jaunimo politikos ateitį.

Šis susitikimas yra specialiai skirtas jaunoms šeimoms, jauniems tėvams su vaikais (vedusiems arba ne) ir jaunoms poroms. Siekiant sudaryti sąlygas aktyviai dalyvauti susitikime, susitikimo metu bus prižiūrimi ir užimti vaikai (priešmokyklinio amžiaus). Susitikimo dalyviai turėtų būti nuo 18 iki 25 metų amžiaus (įmanoma išimtis, kad vienas partneris būtų vyresnis nei 25 metai).

Visos su dalyvavimu susitikime išlaidos (apgyvendinimas, maitinimas, kelionės išlaidos) bus apmokėtos susitikimo organizatorių (EXCHANgE). Daugiau informacijos apie finansavimą ir kelionės išlaidų kompensavimą bus atsiųsta atrinktiems dalyviams. Dalyvavimo mokestis – 30 eurų (vaikams nemokamas).

Projekto partneris Lietuvoje – Šiaulių rajono kūrybinės raiškos centras. Norintys dalyvauti susitikime turi užpildyti dalyvio paraiškos formą ir nusiųsti ją elektroniniu paštu centro vadovei Romai Albrikienei [email protected] iki lapkričio 10 dienos.

Paraiškos formą ir platesnį susitikimo aprašymą parsisiųskite čia.

Susitikimas yra Europos jaunimo kampanijos „Visi skirtingi – visi lygūs“ dalis.

Kūrybinės raiškos centro informacija

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>