Kuršėniškis klausia: ar būsim patenkinti antrąkart tvarkomu parku?

Kuršėniškis, pasivadinęs ARS slapyvardžiu klausia: „Kuršėnų parko tvarkymas. Nevaikšto, nemato, nemąsto? Toliau dar klaustukų :)

Ar rezultatu būsim patenkinti? Antrą kartą mokami pinigai, gražūs pažadai sutvarkyti parką. Bet kol kas atrodo, kad tik takelių danga bus pakeista. Ar darbus numatantys galvoja, kad nuo pėsčiųjų perėjos į/per parką žmonės eis kitaip negu ėjo? Gal dar nėra vėlu padėtį pakeisti?“

Dėkojame ARS už pastebėjimą ir lauksime Kuršėnų miesto seniūnijos atsakymo.

Kuršėnų miesto parko rekonstrukcija

Tai yra asmeninė Kuršėnų bendruomenės portalo skaitytojo nuomonė ir www.kursenai.lt redakcija nebūtinai su ja sutinka bei už ją neatsako.

0 thoughts on “Kuršėniškis klausia: ar būsim patenkinti antrąkart tvarkomu parku?

    • Tomai, čia ne kiaulėse esmė, o patogume, ir iš to takelio matosi, kad visiškai neatsižvelgiama į žmonių srautus. :) Užsienyje išmindytame takelyje padarys normalų taką, nes tai normalu ir praktiška, kad žmonėms patogiau, o Lietuvoje bandys aptverti :)

  • Tomui, kuris nesuprato. Perėjus pėsčiųjų perėją takelio į parką nėra, jis panaikintas. Kaip pastebėta, žmonės eis taip, kaip jiems reikia, nors takelio ir nebus. Kiaulės manau ten visai nevaikščios :)Kol nebaigti darbai, dar galėtų tą takelį padaryti.

  • Galetu pagaliau padaryti patrauklu tiek senjorams,tiek ir jaunimui. Kaip mama turinti mazyli labai noreciau, kad vaikuciams irengtu zaidimu aikstele. Taip parkas taptu patrauklesnis. Patogesni suoleliai ir beabejo ju noretusi daugiau taip pat butu super.

  • Pala pala. Iki tos nevykosios renovacijos parko kaip atrode tas takas? Kas pamena? Na as priminsiu, Jis baige zolem uzzelti. O kur dabar padarytas takas tai per zolyna buvo kaip banda numynus pusantro metro plocio… Ten dar slaitas buvo tai ir tas susilygino. O ejo ne tik vaikai, o ir mokytojai ir kiti. Tai kaip cia kiauliukais nevadint? Tai dabar takas bus kaip ta banda ismynus buvo, bet vis tiek kazkam negerai. Kiekvienam po kojom kilimo nepaklosi.

    • Tomai, ginčijies lyg nežinodamas situacijos, o gal ir nežinai, nors pagal išminto tako pločio nustatymą gerai informuotas ir žinantis padėti :). Toje vietoje turi būti du takai ir būti ten, kur žmonės eina.

  • Mano nuomone, takus reikia daryti taip, kur nukreipti žmonių srautai. Tuomet ir žmonių kiaulėmis nereikės vadinti ;)

  • Deimantė says:

    Visiškai sutinku su Tomu, kai anksčiau čia buvo takas niekas beveik per jį nėjo, vistiek visi per ta šlaita žygiavo,o dabar kai ten jau ta taka perkėlė, šlaita sulygino, kad patogiau būtu, bet ir vėl blogai žmonėm.

  • Andrius says:

    Sis parko tvarkymas tai eilinis kursenu ir rajono valdziasnukiu pasipinigavimas. Tvarkymui isleis simtus tukstanciu ir kaip dazniausia buna paliks meslyna kaip visada. O tie pinigai skirti tikram tvarkymui subyres I kisenes kam reikia.

  • aij seip sau cia says:

    matem ka padare praita karta, tai dabar turi sanca pasitaisyti i gera puse , nes kitaip bus tas pats kaip pirma karta sudai,sudus dare :)

  • Man tik smalsu, ar atsirado atsakingų už visišką fiasko ir nekokybę, kai tvarkė praeitą kartą? Ar vėl tas pats bus?

  • Kam ten betvarkyt tuos parkus, gi jau nieks nebegyven tuose kursenuose, nebent pensininkai visokie ar siaip atsilikeliai :D

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>