Šiaulių krepšinio lygoje „Grafų baldai-Kristalas“ prasiskynė kelią į finalą ir bandys apginti čempiono titulą

„Grafų baldai-Kristalas“ žengia laipteliais aukštyn ir stengiasi pakartoti praeitų metų žygį, kai ŠKL naujokai parklupdė „Švarūnės“ ekipą finale ir tapo čempionais. Šiais metais reikia pakartotį žygį, iki kurio finišo beliko vienas, bet labai sunkus žingsnis. Daug laiptelių jau įveikta, tačiau kaip viskas vyko šiais metais?

Po reguliariojo sezono „Grafų baldai-Kristalas“ su „Solo-Eurogym“, „BDB-Volvega“ ir „Švarūnės“ ekipomis dalijosi 1-4 vietomis, nes visos keturios komandos turėjo po 13 pergalių ir 5 pralaimėjimus. Bet išsiaiškinus tapo, kad 3 vietoje likę kuršėniškiai turėjo kautis su „ABRO-Saulė“ krepšininkais ketvirtfinalyje.Ketvirtfinalyje buvo tikrai sunku, bet vyrai susikaupė ir laimėjo abi varžybas, taip patekdami į ketvertuką.

Ketvertuke „Grafų baldai-Kristalas“ susitiko su gerai pažįstamais „BDB-Volvega“ krepšininkais, su kuriais jau buvo susitikę praeitais metais, pusfinalyje. Kova buvo tikrai nelengva, ir pirmosiose rungtynėse puikiai paskutines minutes sužaidę kuršėniškiai laimėjo rezultatu 67:58. Antrose varžybose taip pat netrūko aistrų, kovingai nusiteikę priešininkai pirmavo 3 kėlinius, tačiau paskutiniame kėlinyje rezultatas buvo persvertas ir laimėjo „Grafų baldai-Kristalas“ rezultatu 76:83. Daugiausiai taškų pusfinalio dvikovose įmetė Vismantas Čepliauskas, pirmose varžybose – 16, atrose – 26 taškus. Serijoje iki 2 pergalių laimėje 2:0 pateko į kovą dėl ŠKL taurės

Finale „Grafų baldai-Kristalas“ kausis su „Solo-Eurogym“, kurie sunkiame pusfinalyje serijos rezultatu 2:1 įveikė „Švarūnės“ ekipą. Šiais metais finalas turi būti labai įdomus nes susitiks labai gerą žaidimą rodančios komandos ir be to finalas bus žaidžiamas iki 3 pergalių, todėl bus daugiau intrigų, daugiau emocijų, daugiau džiaugsmo ir nusivylimų.

Palinkėkime sėkmės „Grafų baldai-Kristalas“ ekipai!

Finalo rungtynės vyks Šiauliuose J.Janonio gimnazijos sporto salėje:

  • Balandžio 30 dieną, 20 val. 55 min.
  • Gegužės 5 dieną, 20 val. 55 min.
  • Gegužės 7 dieną, 20 val. 55 min.

Kviečiame apsilankyti.

Benediktas Jonuška
www.skl.lt

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>