„Ladygolas“: ateik su svajone – išeik čempione! (nuotraukos)

Šią savaitę Šiaulių rajone startavo pirmosios istorijoje merginų futbolo žaidynės.

„Ladygolas“ – tai tarpmokyklinės merginų salės futbolo žaidynės. Tai galimybė kiekvienai, netgi nežaidusiai futbolo, įgyvendinti svajonę tapti čempione ne tik aikštelėje, bet ir gyvenime: įgyti drąsos bei pasitikėjimo savimi, išmėginti jėgas visiškai kitokiame futbole – salės futbole (Futsale). Salės futbolas nuo tradicinio skiriasi savo taisyklėmis, galimybe žaisti saugiai ir šiltai net žiemą ant kietos dangos, specialiu futbolo kamuoliu ir tuo, kad tai – nekontaktinis sportas.

Šiaulių rajono finaliniai etapai surengti Verbūnų mokyklos ir Kuršėnų Sporto mokyklos sporto salėse. 2001 – 2002 m. g. grupėje varžėsi 7 komandos iš Daugėlių, Kužių, Kairių, Verbūnų, Ginkūnų, Žarėnų ir Gilvyčių. 2003 m. g. ir jaunesnių mergaičių grupėje varžėsi 4 komandos iš Raudėnų, Daugėlių, Kužių ir Drąsučių. Mūsų mokyklos komandos šiose žaidynėse dalyvavo nesėkmingai ir patyrė visišką fiasko. Vyresniųjų grupėje mūsiškės lygiosiomis 1:1 sužaidė su Kužiais, tačiau 1:3 pralaimėjo Ginkūnams ir į kitą etapą nepateko. Jaunesniųjų grupėje sekėsi dar prasčiau – 0:4 pralaimėta Kužiams, 0:1 – Drąsučiams bei 1:2 – Raudėnams.

Nugalėtojomis žaidynėse tapo Žarėnų bei Raudėnų mergaičių komandos, kurios ir dalyvaus žaidynių kitame etape.

Komandų sudėtys:

2001 – 2002 m. g. komanda

  1. Meda Vaišvilaitė 8a
  2. Eda Petrošiūtė 8b
  3. Ugnė Zaveckaitė 8b
  4. Modesta Kruglekova 7
  5. Austėja Jakutytė 7
  6. Emilija Sidabraitė 7
  7. Ema Stonytė 6

Varžyboms buvo registruotos, bet dėl įvairių priežasčių į jas neatvyko Emilija Vaitkevičiūtė (8a), Samanta Gvozdaitė (8a) bei Paulina Vitauskaitė (8b).

2003 m. g. ir jaunesnių komanda

  1. Nerilė Gilytė 6
  2. Aistė Prašmantaitė 6
  3. Samanta Rimkutė 5
  4. Rovena Pranckutė 5
  5. Kristina Pranckutė 5

Ir šioje grupėje komandą „išguldė“ arba ligos, arba… tinginystė. Neatvyko į varžybas Jonė Bagdanskytė (6), Rosita Jokšaitė (5), Liveta Samuilaitė (5), Deimantė Stanelytė (5) bei Gabija Rimkutė (4). Deja…

Kūno kultūros mokytojas
Romualdas Juodis

Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite pasinaudoti HTML žymomis ir atributais:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>